Jugada Flash

Jugada Flash

miércoles, 17 de enero de 2018

Jugada 35 - SOLUCIÓ

Ja teniu disponible la resposta a la JUGADA 35.






La resposta correcta era VIOLACIÓ DE 24 SEGONS. CAL TREURE DE BANDA.

Què hi passa a la jugada?
L'equip vermell llença a cistella quan queden 17 segons per finalitzar el compte de 24". El rebot és controlat per mateix equip i correctament el dispositiu indica 14. Un jugador d'aquest equip llença de nou a cistella sense que la pilota toqui la cistella i el rebot l'aconsegueix un altre jugador del mateix equip. El rellotge de llançament arriba a 0 segons i sona el senyal quan la pilota es troba a les mans del jugador número 55 que es troba realitzant un intent de llançament a cistella.

Per què cal assenyalar violació de 24"?
Article 29.1.1 de les Regles de Joc

Quan un jugador pren el control d’una pilota viva en el terreny de joc, aquest equip ha de llançar a cistella dins dels 24 segons següents. Perquè es consideri un llançament a cistella dins dels 24 segons següents, la pilota ha de deixar la(les) mà(mans) del llançador abans que soni el senyal del rellotge de llançament.

Per què cal posar a disposició el servei per l'equip contrari des de la línia de banda?
Article 17.2.6 de les Regles de Joc

Sempre que la pilota entra a cistella, però el llançament de camp o el tir lliure no és vàlid, el servei des de fora de la pista es farà a l’alçada de la prolongació de la línia de tirs lliures.


Violació de 24 segons. Cal treure de banda: 66%
Violació de 24 segons. Cal treure des del punt més proper: 29%
Jugada legal: 5%